Recentry I've been craving light meals with a lot of veggies. In all of them I used julienne carrots. I don't know why but in this shape they seem to be the tastiests, try it. It's important to rinse noodles (especially rice noodles) in cold water after cooking. This way it won't clump together
Makaron razowy penne z domowym sosem pomidorowym, pieczarkami i marchewką, wegańskim parmezanem z migdałów i świeżą bazylią
Wholewheat penne with homemade tomatoe sauce, mushrooms, carrot, vegan parmesan cheese (made with almonds and nutritional yeasr) and fresh basil
Makaron ryżowy z wędzonym tofu, pak choi i marchewką w sosie orzechowym
Brown rice noodles with smoked tofu, pak choi, carrot and peanut sauce
Sałata rzymska, świeży ogórek, marchewka, czarne oliwki, wędzone tofu i pestki dyni z prostym sosem z cytryny i oleju awokado
Romain lettuce, cucumber, carrot, black olives, smoked tofu, pumpkin seeds and simple dressing made with lemon juice and avocado oil
Makaron z brązowego ryżu i glonów wakame, pak choi, papryka, marchewka i czarny sezam w sosie sojowym i chili
Brown rice and wakame seaweed noodles, pak choi, pepper, carrot, black sesame seeds, soy sauce and chili
Komentarze
Prześlij komentarz