I’m
working in weird shift work system: 4 days of late shifts, 2 days off, 4 days
of early shift and 2 days off. Because of that my week is actually 6 days. I’m
trying to plan my meals for 5-6 days and that’s what I shopped for. I bought
everything in local Tesco and paid 33,62 euro. It’s mostly fresh fruit and veg
and I’m also going to use product from my pantry like oats, nuts seeds or
canned chickpeas.
3 kolorowe papryki, gałązka pomidorów, brokuł i kalafior, 2 cukinie, bakłażan i pęczek młodych szparagów
3 bell peppers, cherry tomatoes, broccoli and cauliflower, 2 courgettes, aubergine and some asparagus
3 bell peppers, cherry tomatoes, broccoli and cauliflower, 2 courgettes, aubergine and some asparagus
Młode ziemniaki, słodkie ziemniaki i pęczek koperku
Baby potatoes, sweet potatoes and a bunch of dill
Baby potatoes, sweet potatoes and a bunch of dill
Truskawki, borówki i awokado
Strawberries, blueberries and avocado
Strawberries, blueberries and avocado
Tofu, daktyle, jogurty sojowe, oliwa z oliwek, oliwki, mielone migdały i mleko migdałowe
Tofu, dates, soya yoghurts, olive oil, olives, ground almonds and almond milk
Tofu, dates, soya yoghurts, olive oil, olives, ground almonds and almond milk
Co planuję przygotować z tych składników:
Śniadania: zabieram je ze sobą do pracy i nie bardzo zależy mi na różnorodności, codziennie przygotowuję nocną owsiankę z owocami
Lunch: w tym tygodniu postanowiłam zużyć trochę zapasów z zamrażarki (domowe dania też nie mogą leżeć tam w nieskończoność) i szafek. Ugotowałam ryż na cały tydzień i zamierzam go jeść z warzywnym gulaszem albo szpinakiem i ciecierzycą
Kolacja: to jedyny posiłek, który jem z moim chłopakiem i trochę bardziej go celebrujemy. Tu stawiam na dużą różnorodność, a resztki chętnie dodaję do obiadu następnego dnia. W tym tygodniu zaplanowałam:
- sałatkę ziemniaczaną
- brokuł z tofu i nerkowcami
- pieczone warzywa z domowym pesto
- zupa kalafiorowa
- słodkie ziemniaki i szparagi
Desery i przekąski: jogurty sojowe i domowe brownie ze słodkich ziemniaków
What
I’m planning to make:
Breakfast:
I eat them at work and I like to have the same overnight oats every day
Lunch:
this week I decided to use some food from my freezer (even homemade meals can’t
stay there forever) and pantry. I also cooked rice for the whole week and I’m
going to eat it with veggie stew or spinach and chickpeas
Dinner:
it’s the only meal I eat with my boyfriend and we try to enjoy it a bit more. I
like to prepare a variety of meals and use leftovers for lunch next day. This week
I planned:
-potatoe
salad
-broccoli
with tofu and cashew nuts
-roasted
veggies with homemade pesto
-cauliflower
soup
-sweet
potatoes and asparagus
Snacks:
soya yoghurts and homemade sweet potato brownie
Komentarze
Prześlij komentarz