Foodbook #4


Chciałabym żeby codziennie wychodziło mi tak dobre jedzenie. Najmniej spektakularne było śniadanie (ciągle bardzo smaczne), potem zaczęła się uczta. Do tego bardzo zdrowa. A na deser strucla z tesco, którą wystarczy wrzucić do piekarnika na pół godz, przypadkowo wegańska.

I wish my food would be that good every day. Breakfast was the least spectacular (still very tasty), then we started a feast. Very healthy feast. And for desser we had an apple strudel from tesco, which you just pop in the over for half an hour and it's also accidently vegan.



Śniadanie: owsianka na mleku migdałowym z masłem orzechowym, chia, jagodami goji, pestkami dyni, borówkami i malinami

Breakfast: porridge made with almond milk, peanut butter, chia, goji berries, pumpkin seeds, blueberries and raspberries



Przekąska: smoothie z banana, truskawek, proszku maca, daktyla, mleka sojowego i czipsów kokosowych

Snack: smoothie made with banana, strawberries, maca powder, date, soya milk and coconut chips



Lunch: sałatka/salad



Obiad: Ramen z książki ervegana z tofu, pieczarkami, bok choy i papryką

Dinner: homemade ramen with tofu, mushrooms, bok choy and bell pepper



Deser: strucla z jabłkami

Dessert: apple strudel

Komentarze